Casa de expeditii - Intermediere transport marfuri

Misiunea LogicTrans.ro este de a gestiona eficient si just cererea si oferta pe piata a transportului de marfa, practic de a crea legatura intre expeditorul marfii si transportatorul potrivit cerintelor sale. Acelasi lucru este valabil si invers, transportatorului care este in cautarea unei cantitati limitate de marfuri, i se atribuie marfurile potrivite. 

Ne remarcam in piata prin capacitatea de a raspunde cerintelor de transport pentru toate tipurile de marfuri si catre toate destinatiile, atat nationale cat si internationale. Prin  obiectul activitatii noastre, ne asumam o responsabilitate egala cu cea a transportatorului, in traseul pe care marfa il strabate pana a ajunge la destinatie.

 

O casa de expeditii trebuie sa aiba capacitatea de a imbina optim toate ofertele pietei, indiferent de destinatie (national sau international) si indiferent de tipul de marfa ( materiale de constructii, masini, utilaje, mase plastice, mobila, etc).           

Casele de expeditie beneficiaza de cele mai multe ori de tarife preferentiale negociate, mai mici datorita volumelor de transporturi pe care le realizeaza .

De asemenea, ne informam ca asigurarile transportatorilor sa fie achitate la zi, iar firma de transport sa fie fara probleme, ca exemplu: furturi, intarzieri, transbordari neautorizate etc.

 

LogicTrans.ro ca si casa de expeditii incearca sa realizeze echilibrul perfect intre detinatarul marfii si transportator, urmarind marfurile de la preluare pana la descarcare si asigurand fluxul de informatii necesar bunei defasurari a transportului.